Golden Triangle del 2

Onsdagen kjørte vi til Agra.

Vi stoppet underveis for å strekke litt på bena, og for å spise lunsj. Midt ute i ingenmannsland, så er det blant annet Subway, Starbucks og to andre kafeer. Det viste seg at det stoppet skulle vare lenger enn vi hadde planlagt. Det var noe feil med minibussen, så vi måtte vente på en ny minibuss som kjørte fra New Dehli. Minibussen vi kjørte videre med hadde ikke Air conditions, så det var ganske hett, men vi kom frem trygt!

Vi stopper for å se på Taj Mahal. Det var helt fantastisk! Det var varmt (rundt 45 grader), men jeg hadde begynt å bli litt vant til å være gjennomvåt av svette. Jeg tror jeg kunne ha vridd opp klærne mine. Så varmt var det. Uansett… For å se inne i Taj Mahal, så må man ha skopose. Da vi kom ut igjen, så var det skoposer overalt. Vente til man kommer ned for å ta av seg skoposene? Hive det i søpla? Tror ikke det… Det så ikke ut! Vi gikk ned trappen (exit utgangen) og snakket om at det ikke så ut. Så vi bestemte oss for å plukke opp skoposer til oss selv for å gå opp igjen. Når man kommer ut, så er det søppelbøtter til skoposene. Vi gikk opp igjen og begynte å samle skoposer og tomme vannflasker. Endelig våknet ene vakten opp og begynte å si til folk at de ikke kunne ta av seg skoposene. Han måtte til og med krangle med en mann som hadde et sterkt ønske å ta av skoposene og bare la de ligge på gulvet. Det ble til slutt en liten sommerfugleffekt og andre begynte å gjøre det samme. Og til slutt… Voila, personen som er ansatt for å samle sammen skoposer og holde stedet rent, dukket endelig opp litt halvstresset. Hendene mine var møkkete da vi var ferdige, men fy, for en herlig følelse! Det tok ikke lang tid. Det tok ca 15 min. Det kan godt hende det er fullt av skoposer i dag, men vi gjorde en liten god gjerning den ettermiddagen.

På kvelden dro vi til en restaurant som heter Pinch of Spice og spiste god Rajasthan mat. Mat fra Rajasthan distriktet smaker helt nydelig!

Om torsdagen var detonasjonen Jaipur. Vi var først i Fetehpur Sikr Village;

Vi dro så til Chand Baori, Abaneri.

På kvelden spiste vi sammen på ene hotellrommet. Jeg fikk også en forsinket bursdagskake og de sang bursdagssangen for meg igjen. Jeg liker ikke norsk kebab i det hele tatt. Vi fikk Rajasthan kylling kebab. Fy flate, kebaben var super god! Mat som er lagd på den tradisjonelle måten for Rajasthan har en spesiell smak. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men det er nesten som en grillsmak, men det er noe mer også. Det må bare oppleves!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s